11 Şubat 2024 Pazar

Yer İmlerim - Ocak 2024

Linkedin'de elektrikli araçlar, otomotiv yazılımı ve model tabanlı yazılım geliştirme ile dikkatimi çeken haberleri, makaleleri ve tanıtım yazılarını derleyip paylaşmaya başladım. Bunu önümüzdeki aylarda da devam ettirmek istiyorum. İşte Ocak 2024'ten favorilerime koyduğum bazı gönderiler.


Karamba Security- ISO/SAE 21434 Sertifikasyon Süreci: Pen Test Use Case: R155 ve tip onay süreci hakkında basit ve kullanışlı bir kullanım örneği. Bu, OEM'lerin ve Tier-1 tedarikçilerinin geliştirme aşamasında Siber Güvenlik konusunda nelere dikkat etmesi gerekebileceğine dair iyi bir örnektir.

Bağlantı: https://lnkd.in/e9R2jA7m

MathWorks - Nissan, Motor Kontrol Yazılımının Geliştirilmesini ve Test Edilmesini Hızlandırıyor: Bu, Nissan'ın HIL ve MIL testleri için tesis modelleri geliştirirken Simulink ve Powertrain Blockset'i nasıl kullandığını anlatan faydalı bir örnek olay çalışmasıdır.

Bağlantı: https://lnkd.in/evegwEjR

Wind River - EV'lerde gerçek olan nedir ve abartılı olan nedir?: Wind River başkanının EV'ler hakkındaki görüşlerini paylaştığı yaklaşık 12 dakikalık bir podcast.

Bağlantı: https://lnkd.in/ezH4g-93

Codebeamer  - En Yaygın 8 ASPICE Hatası: Bu iyi yazılmış kitapçık, şirketlerde ASPICE süreci uygulama sorunlarına yönelik yaygın hatalar ve özel çözümler hakkındadır. Okunmalı.

Bağlantı: https://lnkd.in/e7kH_bRm

VECTOR Informatik - AUTOSAR Classic ile Kablosuz Yazılım Güncellemeleri Nasıl Başarılı Bir Şekilde Uygulanır | Bölüm III : MICROSAR Classic temel yazılımı ile OTA çözümlerinin geliştirilmesine ilişkin makale. Konuya meraklı olanlar serinin tamamını okumalıdır.

Bağlantı: https://lnkd.in/ey6DP6AE

Togg - Togg, yeni fastback sedan modeli T10F'yi tanıttı: VCU uygulama yazılımı ve teşhis geliştirmesinde yer almaktan gurur duyduğum yeni Türk binek otomobili, CES 2024'te görücüye çıktı!

Bağlantı: https://lnkd.in/eZ5Z-W9k

VINFAST - Vinfast, yeni elektrikli pick-up konsepti VF Wild'ı tanıttı: Vietnam, elektrikli araç pazarındaki varlığını her geçen gün güçlendiriyor. Bu konsept otomobil, VinFast'ın ilk kamyonet denemesidir ve VinFast'ın ürün yelpazesini genişletme konusundaki kararlılığının bir örneğidir.

Bağlantı: https://lnkd.in/eEbEzgEP

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder